NAISTEN WOIMALA

Miltä tuntuisi elää arkea OMANA ITSENÄSI? Juuri sellaisena kuin olet? Hyväksyä itsesi kaikin puolin?

Haluatko eroon suorittamisesta?
Onko hetkiä, jolloin koet tyhjyyden ja merkityksettömyyttä?
Oletko oravanpyörässä ja arjen pyörittäminen väsyttää?
♥ Et aina hallitse pakkaa ja stressi sumentaa aivoja?
Koetko, että tämäkin kurssi olisi varmasti hyvä, mutta aikasi ei kuitenkaan tule millään riittämään?

Jos vastasit yhteenkin yllä esitettyyn kysymykseen kyllä, et ehkä elä aitoa, itsesi näköistä elämää etkä varsinkaan elä koko potentiaalillasi. Arjessasi saattaa olla liikaa stressinaiheuttajia tai energia- ja aikasyöppöjä – ja näistä syistä tämä workshop on juuri sinulle.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Olet itsenäinen, vahva ja eteenpäin menevä, sellainen paljon aikaan saava kaveri. Elämäsi on ”ok”, mutta toisinaan tuntuu, että jotain puuttuu ja mietit, ”onko tää tässä”. Arki on kiirettä, ja huomaat kuitenkin ottavasi listallesi aina vähän vielä enemmän. Et tahdo ehtiä ottaa aikaa itsellesi tai kun otat, sohva liimautuu selkääsi – ja siitäkin podet huonoa omaatuntoa. On kausia, jolloin olet jaksamisesi äärirajoilla. Olet usein se, joka taipuu ja jaksaa, koska pitää jaksaa. Olet myös saattanut kärsiä masennuksesta tai muista stressin aiheuttamista oireista.

VOIKO ASIALLE TEHDÄ JOTAIN?

Ehdottomasti kyllä ja, kun haluat tehdä asialle jotain, ensimmäisen askeleen voit ottaa yhdessä kanssamme Naisten woimala -workshopissa. Tarjoamme sinulle paitsi tietoa, myös konkreettisia käytännön työkaluja ja harjoituksia, jotka edesauttavat sinua:

 • löytämään ydinminäsi kerrosten ja roolien takaa
 • pysymään omassa voimassasi ja näin olla oma itsesi keskellä hektistäkin arkea
 • pääsemään suorittamisesta kohti tekemisen iloa ja
 • käsittelemään erilaisia tilanteita ja tapahtumia elämässäsi, minkä myötä opit tunnistamaan oman hyvinvointisi rajat ja tekijät. 
Monikin workshopin asia voi olla se ”tuttu juttu”, josta on tietoa netti tulvillaan. Mielen Woimalassa keskitymmekin pelkän tiedon lisäämisen sijaan tunnistamaan, kokemaan ja tuntemaan sisäinen voima.  Lisäksi tarjoamme täysin uniikin työkalun, jolla mitata unelmiesi toteutumispotentiaalia!

workshop-LUPAUKSEMME:
KOHTI SISÄISEN VOIMAN MESTARIA

Muun muassa tällainen on mieleltään vahva, sisäisen voiman mestari

 • Olet rohkea ja uskallat olla maailman silmissä oma itsesi.
 • Alat olla paremmin läsnä tässä hetkessä. Uskallat kohdata haasteita, koska osaat käsitellä kipeitäkin asioita eivätkä menneet, ikävät tapahtumat ja muistot hallitse arkeasi tai syö iloa elämästäsi 24/7.
 • Sen sijaan, että mietit, mitä muut miettivät sinusta, oletkin oppinut miettimään, miltä SINUSTA tuntuu – ja osaat käsitellä omia tunteita ja reaktioita. 
 • Teet valintoja arjessa, jotka koet olevan oikeita SINULLE. 
 • Osaat iloita asioista aiempaa vahvemmin.
 • Olet päivä päivältä itsevarmempi, etkä anna ympäristösi rajoittaa tekemisiäsi. Osaat kuitenkin olla myös tunneälykäs ja huomioida muut ihmiset ratkaisuissasi.
 • Ymmärrät, että itse voit vaikuttaa elämääsi – ja teet juuri niin.
 • Et välttämättä aina ole paikan posiivisin pelle, mutta lasisi on lähtökohtaisesti puoliksi täynnä, koska pystyt ja kykenet siihen – ja tiedät, että arki on sen vuoksi paljon helpompaa & hauskempaa.
 • Hallitset stressaavia tilanteita, ohjaat elämääsi ja mieltäsi. No, ainakin 90 % ajasta. Koska elämä on ja kaikkea meidän ei kuulukaan hallita 🙂

Nämä Naisten woimala -workshopin 4 teemaa luovat sinusta hyvinvoivan ihmisen vahvalla mielellä:

WOIMAA OLLA MINÄ

Tiedätkö, millainen olet, kun kaikki roolit sisimpäsi ympäriltä puretaan?

”Woimaa olla minä” pureutuu tähän. Teemme polun pelosta rakkauteen. Opit positiivisen minäkuvan rakentamisen tekijöitä sekä muun muassa sen, mitä hyötyä on positiivisuudesta ja kiitollisuudesta itseään kohtaan.

KAIKIN PUOLIN VOIMAKAS

Tämä aihe johdattaa sinut valosta varjoon ja takaisin ja anteeksiannosta hyväksyntään.. Elämä ei ole aina ruusuja, vaan ruusuissa on piikkejä, joita voi oppia käsittelemään ilman ikuisesti vuotavia haavoja. Opitkin siis mm. hyväksymään ja tunnistamaan minuuden ja olemisen puolet. Hyvä ei aina ole hyvästä tai paha pahasta. Haavoittuvuuskin voi olla vahvuutta ja vahva itsenäisyys voi perustua pelkoon ja häpeään!

MERKITYKSELLISYYDEN LÖYTÄMINEN

Tiesitkö, että kun olemme merkityksellisiä niille ihmisille, joiden elämään meillä on myönteinen vaikutus, niin tämän myönteisen vaikutuksen ansiosta omakin elämämme täyttyy merkityksellisyydestä? Frank Martela tietää mistä puhuu, samoin me. Merkityksellisyyttä käsittelemme siksi, että löytäisit itsellesi ne tekijät, joilla elämäsi täyttyy merkityksellisyydestä. Opimme kiitollisuudesta ja sen vaikutuksesta elämäämme

SUUNNITTELE UNELMAMINÄSI UNELMAELÄMÄ

Kun olet löytänyt minuutesi ytimen ja tunnistanut mielesi voiman, on aika luoda toimintasuunnitelma, miten viedä opitut asiat arkeen. Millainen on uuden unelmaminäsi unelmaelämä? Asetamme tavoitteet ja tarkistamme tavoitteiden toteutumispotentiaalia uniikilla unelmien toteutusmittarilla.  

KENESTÄ ON SISÄISEN VOIMAN MESTARIKSI?

No, lähtökohtaisesti JOKAISESTA. Mutta...

WORSHOP EI OLE SINULLE, JOS...

1) haluat jatkaa elämääsi niin kuin tähänkin asti,
2) luulet, että vain muut voivat ratkaista ongelmasi
3) kuvittelet, että elämä muuttuu ilman, että alat tehdä asioita toisin
4) odotat, oletat tai toivot muutosta muilta, jotta asiat olisivat paremmin, tai
5) et ole valmis tekemään töitä hyvinvointisi eteen.

WORSHOP ON SINULLE, JOKA HALUAT...

1) haluat voida aidosti paremmin,
2) oppia kokemaan todellista mielenrauhaa ja keveyttä,
3) oppia elämään itsesi näköistä elämää,
4) tehdä asioita toisin ja olet siksi valmis irrottamaan vanhoista tavoistasi olla sinä.

Hinnat ja aikataulu

MIELEN WOIMALA WORKSHOPIT 2021

Workshop maksaa 99 euroa. Aikataulu tarkentuu joulukuussa 2020. Jos vielä epäröit, että riittääkö aikasi tai että hinta on liian korkea, niin mieti, millaisena näet itsesi ja elämäsi kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden päästä, jos jatkat elämääsi niin kuin nytkin. Vaihtoehtoisesti pohdi, minkä arvoinen on se versio sinusta, joka on mieleltään vahva, joka ammentaa voiman elämäänsä itsestään? Millaisena näet hänet kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden päästä?

Workshop kestää yhteensä kuusi tuntia, ja hinta sisältää kahvin, teen ja pientä purtavaa. Läsnäolevalle ruokailulle jätetään sopivasti aikaa, kunhan otat eväät mukaan.

valmentajasi

Johanna Huhtamäki, Dreamstar Oy

JOHANNA, Tietokirjailija, DI, menestystutkija, NLP Master Practitioner, Positive Psychology Practitioner

Olen avoin ja utelias maailman ja ihmisten tarkkailija ja tutkija. Kun katson ympärilleni, näen toivoa, suuria mahdollisuuksia sekä ilon ja kiitollisuuden aiheita. Se ei johdu siitä, ettenkö olisi tietoinen monista elämässä olevista epäkohdista ja ongelmista – olen saanut kokea niistä monia – vaan siitä, että olen valinnut katsoa aina valoa kohti. Yksi tärkeimmistä asioista, jonka olen oman elämäni matkalla oppinut, on se, että me voimme aina valita. Emme ehkä olosuhteitamme, mutta se, miten sen näemme ja koemme.”

Haluan ymmärtää aidosti, kuulla sekä sanotun että sanomatta jätetyn ja olla läsnä. Tiedän, että jokaisella on valtavat voimavarat, ja haluan auttaa jokaista löytämään valonsa. Se on minun suuri unelmani: auttaa muita uskomaan itseensä ja toteuttamaan omat unelmansa.

Johanna Huhtamäki
Tietokirjailija, DI, menestystutkija, NLP Master Practitioner, Positive Psychology Practitioner

HANNA MARIA, muutosvalmentaja, Life Coach® ja mielen PT

Elämä, kurssit ja koulut ovat koulineet minusta läsnäolevan valmentajan, jonka luota on lähtenyt moni elämäänsä paremmin luottava ihminen. Kannan mukanani aitoa hymyä ja teen töitä asiakkaani maailmasta käsin. En tuomitse enkä kerro, millä tavalla sinun tulee elää, mutta avarran näkökulmia, tarjoan vaihtoehtoja, konkreettisia keinoja ja  tukea, jotta voisit entistä vahvemmin hyödyntää mielessäsi olevaa rajatonta potentiaalia. 

Keskeisimpiä kouluttajan valmiuksiani tukevat mm.:

 • viestinnän koulutus ja kokemus – myös ulkomailla
 • monipuoliset mielen hallintaa tukevat koulutukset (life coach, henkinen valmentaja, hypnoterapia)
 • vuosien kokemus erilaisten kurssien vetämisestä.

Tarinastani, taustastani ja valmentajan kapasiteetistani lisää Valmentajastasi -sivulla.

Hanna Maria Kajander Muutosvalmentaja, Life Coach® ja mielen PT, Fundamentor Oy
Hanna Maria Kajander
Hanna Maria Kajander, Fundamentor Oy

Luodaan yhdessä parempi versio sinusta. Käännä elämässäsi uusi sivu investoimalla itseesi ja ostamalla paikkasi workshopista ottamalla yhteyttä nyt