TÄNÄÄN ON HYVÄ PÄIVÄ...

Taikoa
unelmille
siivet!

UNELMIEN JACKPOT -VERKKOKURSSI

Unelmakartta on kohtuullisen yksinkertainen toteuttaa ja siihen ladatut odotukset usein toteutuvat huolimatta siitä, uskotko siihen tai et… On vain tärkeää tietää, mitä tilaa ja miten tilaa. Muutenhan saa mitä sattuu! Joskus taas, kun saa juuri sitä, mitä tilaa, niin tajuaakin, ettei oikeasti sittenkään edes halunnut sitä… Kuulostaako tutulta?

Vältä turhat karikot Unelmaelämäsi tiellä ja opettele tunnistamaan Unelmaminäsi. Näin pystyt sanomaan kyllä unelmille, jotka tuovat sinulle aitoa onnellisuuden ja tyytyväisyyden tunnetta. Unelmien JACKPOT ei ole pelkkä LEIKKAA-LIIMAA-kurssi: sen käytännönläheisten oppien avulla vahvistat tänään, tässä ja nyt tulevaisuutesi suuntaa ja nimenomaan sellaista suuntaa, jota itse haluat ja joka tukee aitoa Unelmaminääsi. Kun tiedostat ja tunnistat paremmin itsellesi tärkeitä asioita, ja kun tunnet itseäsi hiukan pintaa syvemmältä, alat luoda ITSESI näköistä elämää. BINGO! HATTUTEMPPU! JACKPOT!

Kurssi juuri tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia paitsi itsestäsi myös niistä lainalaisuuksista, joiden avulla voit päästä kiinni omaan runsauden virtaasi ja toteuttamaan unelmiasi – oli kyse sitten rahasta, rakkaudesta tai työstä. Kurssi on myös sinulle, joka ei välttämättä edes tiedä, mitä haluaa. Siihen tämä kurssi onkin varsin erityinen työkalu.

MITEN TOIMIT

Saat aineiston pdf:nä sähköpostiisi. 

Aineiston ohjeiden mukaan sinun on helppo askarrella unelmasi kartalle ja antaa elämän yllättää iloisesti!

MITÄ TARVITSET

Tarvitset ison pahvin sekä sakset ja liimaa + muutaman muun tärkeän elementin, joka selviää kirjallisesta aineistosta. Tärkeimpänä kuitenkin tarvitset riittävästi aikaa itsellesi ja unelmillesi, uteliaisuutta, avointa mieltä ja rohkeutta unelmoida!

"Mikään. Ei. Ole. Mahdotonta. Ethän puhu itseäsi ulos mahdollisuudesta – puhu itsesi kohti unelmia!"

Hanna Maria

HINTA

Jos jatkat elämääsi niin kun nyt, mikään ei muutu. Kun haluat, että jotain on toisin, pitää jotain tehdä myös toisin. Sama avain ei käy uusiin oviin. Minkä arvoisena pitäisit elämää, jossa on kaikki ne palaset, joita itsellesi haluat? Priceless?

Unelmien JACKPOT -verkkokurssi maksaa vain 19 €. Se on pieni raha unelmien elämälle.

Lisätietoa saat laittamalla posti@ osoitteeseen info@woimala.fi tai soittamalla +358 50 590 5724

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Hanna Maria Kajander
Valmentajasi Hanna Maria Kajander. Kiitokset kuvaajalle Ella Natalie Photography

Minä, Hanna Maria Kajander, kurssiaineiston kokoaja, lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, ettet tule pettymään sisällöstä. Jos sanani syön, saat rahasi takaisin.

Jos siitäkin huolimatta mietityttää, niin se on ok. Olen vetänyt useampia unelmakarttakursseja, ohjannut etänä ja  saanut kohdata sen jälkeen monia iloisia kasvoja, joiden unelmat ovat toteutuneet. Ei minusta johtuen, vaan oppieni avulla minusta riippumatta.

Olen kansainvälistä viestintäuraa tehnyt filosofian maisteri, ja viimeisimpänä kokemuspankkiani ovat täydentäneet LCF Life Coach®-, Henkinen valmentaja®- ja FAF Personal Trainer®-opinnot. Tällä hetkellä opiskelen psykologiaa ja hypnoterapiaa. Nämä ja eletty elämä tekevät minusta ihmisen kokoisen muutosvalmentajan ja mielen PT:n. Lue toki lisää, kuka olen ja mistä tulen.

PALAUTETTA KURSSEILTANI JA VALMENNUKSISTANI

TÄNÄÄN ON HYVÄ PÄIVÄ... TAIKOA UNELMILLE SIIVET!