TÄNÄÄN ON HYVÄ PÄIVÄ...

Sanoa unelmille kyllä!

UNELMIEN JACKPOT -WORKSHOP

Tiedätkö, miten elää tässä hetkessä ja luoda siitä käsin omaa elämää? Luomme jokainen hetki todellisuuttamme. Jotkut hallitummin, jotkut vähemmän hallitusti. Jotkut myös luulevat olevansa oman elämänsä herra… kunnes joku päivä herääkin siihen, että sisäinen ääni onkin narrin. 

Jos joku osa sinusta ei vielä hahmota tai tiedosta tätä, niin joku osa sinusta on jo varma, että hyvän elämän palaset rakennetaan nyt – ei elämällä eilisessä tai huomisessa.

Sen vuoksi nyt olisikin paras hetki sanoa unelmien toteutumiselle KYLLÄ ja osallistua Unelmien JACKPOT -unelmakarttaworkshopiin. Käytännönläheisten oppien avulla vahvistat tänään, tässä ja nyt tulevaisuutesi suuntaa ja nimenomaan sellaista suuntaa, jota itse haluat.

Kurssi juuri tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia paitsi itsestäsi myös niistä lainalaisuuksistaa, joiden avulla voit päästä kiinni omaan runsauden virtaasi ja paremmin toteuttaa unelmiasi – oli kyse sitten rahasta, rakkaudesta tai työstä. Kurssi on myös sinulle, joka ei välttämättä edes tiedä, mitä haluaa tai suunta hiukan hakee. Oivallusten myötä saat workshopista varmasti uutta evästä elämään 🙂

AIKATAULU

11.00–13.00
Alustus sille, mistä unelmakartassa on kyse, mitä pitää ottaa huomioon sen tekemisessä ja mitkä tekijät voivat olla unelmien toteutumisen esteenä.

13.30–16.00
Askartelemme unelmakartan kukin omassa tahdissaan. Lopuksi ”lataamme” unelmakartan toteutumista vailla valmiiksi.

Koko päivän aikana tarjolla lämmintä juotavaa (kahvia ja teetä) ja pientä purtavaa. Tarvitset mukaasi vain valokuvan itsestäsi ja hyvän mielen!

LYHYESTI

Kurssi sisältää kaksi osuutta:

Ensimmäisessä osassa opimme käytännönläheisiä tavoitteen asettamisen ja saavuttamisen askelia sekä tutustumme niihin lainalaisuuksiin ja peruselementteihin, joista on hyvä olla tietoinen ennen kuin unelmat asetetaan visuaaliseen muotoon.

Toisessa osassa viemme unelmamme paperille. Kuulet samalla lisää manifestoinnin keinoista, joita voit käyttää vaikka joka päivä.

Päivä päättyy rauhoittavaan, unelmiesi toteutumista vahvistavaan meditaatioon.

"Mikään. Ei. Ole. Mahdotonta. Ethän puhu itseäsi ulos mahdollisuudesta – puhu itsesi kohti unelmia!"

Hanna Maria

MITÄ, MISSÄ, MILLOIN JA MILLÄ HINNALLA 🙂

Unelmien JACKPOT -workshop maksaa 49 €. Se sisältää materiaalin, pientä purtavaa ja juomaa, hyvän mielen valmentajan sekä 24 % alvia. Early bird -hinta marraskuun 2020 loppuun 29 €! 

Voit lunastaa paikkasi maksamalla varausmaksun 15 € seuraavilla tiedoilla: Tilinumero FI4952140020054764, saaja Fundamentor Oy ja viestikenttään Varaus UJ1 2021.

Varausmaksua ei palauteta, mutta sen voi hyödyntää muissa kursseissa tai valmennuksissani. 

Workshop järjestetään loppiaisena 2021 Raumalla. Paikka tarkentuu osallistujamäärän vahvistuttua.

Jotta voin varmistaa riittävän henkilökohtaisen ohjauksen, olen rajannut osallistujamäärän: PAIKKOJA ON VAIN 20. Saat lisätietoa ja voit vahvistaa ilmoittautumisesi myös laittamalla posti@ osoitteeseen info@woimala.fi tai soittamalla +358 50 590 5724.

 

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Hanna Maria Kajander
Valmentajasi Hanna Maria Kajander. Kiitokset kuvaajalle Ella Natalie Photography

Minä, Hanna Maria Kajander, kurssin vetäjä ja ohjaaja, lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, ettet tule pettymään kurssin sisällöstä. Jos sanani syön, saat rahasi takaisin.

Jos siitäkin huolimatta mietityttää, niin se on ok. Auttaisiko tämä seuraava tieto? Olen vetänyt useampia unelmakarttakursseja ja olen saanut kohdata sen jälkeen monia iloisia kasvoja, joiden unelmat ovat toteutuneet. Ei minusta johtuen, vaan oppieni avulla minusta riippumatta.

Olen kansainvälistä viestintäuraa tehnyt filosofian maisteri, ja viimeisimpänä kokemuspankkiani ovat täydentäneet LCF Life Coach®-, Henkinen valmentaja®- ja FAF Personal Trainer®-opinnot. Opiskelen parhaillaan psykologiaa ja hypnoterapiaa. Nämä ja eletty elämä tekevät minusta ihmisen kokoisen muutosvalmentajan ja mielen PT:n. Lue toki lisää, kuka olen ja mistä tulen.

PALAUTETTA KURSSEILTANI JA VALMENNUKSISTANI

TÄNÄÄN ON HYVÄ PÄIVÄ... SANOA UNELMILLE KYLLÄ!